Solarium

Chrome Tattoo har 2 st solarium

Vi har drop in på solaruimen

Måndag -Onsdag mellan 15:00-19:00

Övrig tid är de tidsbokning som gäller kom gärna in och se om de är ledigt då vi är i lokalen övrig tid


När du solar solariumska du ta hand om huden på samma sätt som när du solar ute i solen. Det är viktigt att rengöra huden morgon och kväll med skonsamma rengöringsprodukter. Att använda en vårdande fuktighetskräm eller gelé efter solariumsolningen fördjupar din solbränna samtidigt som den gör din hud mjuk.

Innan man solar solarium

är det bra att förbereda huden. Det är bra att ta bort döda hudceller, vilket man gör med en peelingkräm, eller genom att torrborsta huden innan man duschar. Anledningen till varför man ska torrborsta och peela kroppen är för att solbrännan fäster bättre på kroppen och sitter kvar längre.

Färgen blir också mer jämn på kroppen. Peelingen förbereder kroppen för solningen och kan användas flera gånger i veckan, så länge man använder sig av milda och skonsamma produkter.


När man har solat i solarium

kan man känna sig lite svettig. Man kan också känna att huden är varm och lite spänd. Det kan då vara skönt att duscha. Man ska också tänka på att smörja in sin kropp efter duschen. Man kan gärna välja en svalkande efter-sol-lotion som innehåller aloe vera. Det lugnar och svalkar samtidigt som huden återfuktas. Det går också bra att använda en vanlig body lotion.


Om man vill sola utomhus

efter att ha skaffat sig en grundsolbränna i solarium är det viktigt att man skyddar sig för solen. Förutom att använda sig av en solskyddskräm bör man skydda sig med kläder, hatt eller keps samt solglasögon. Även när man solar utomhus bör man förbereda kroppen genom peeling och torrborstning, rengöra huden morgon och kväll samt smörja in sig med någon efter-sol-produkt.


Att sola solarium

är ett bra sätt att skaffa en grundsolbränna innan en solsemester utomlands. Man kan också förlänga semestersolbrännan genom att sola solarium när man kommit hem. Först bör man låta huden vila ett par veckor, men därefter kan man sola solarium en till två gånger i veckan för att bevara solbrännan.